REKLAMI GEÇ

Mesleki Eğitim Erasmus Programı Tamamlandı

Mesleki Eğitim Erasmus Programı Tamamlandı

Merkezefendi Albayrak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Avrupa’da Çocuk Gelişim Alanında Yenilikçi Metotlar” konulu Erasmus projesini tamamladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 09:54

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında kabul edilen ve 45,296 Euro bütçeli, “Avrupa’da Çocuk Gelişim Alanında Yenilikçi Metotlar” konulu proje tamamlandı.

Proje kapsamında 8 mesleki eğitim öğrencisi ve 2 öğretmen Braga/Portekiz şehrinde, proje ortağı olan Agrupamentode Escolasde Mouree Ribeira kurumunda “Yaratıcı Drama” alanında uygulamalar yaparak mesleki gelişim elde etti.

Ayrıca program yine dahilinde Milano/İtalya’ya giden mesleki eğitim öğrencileri EUROPE FOR ALL’da Montessori alanında ve Vilnius/Litvanya’da da UAB “Globalios idėjos” kurumunda Waldorf yaklaşımı alanında staj yaparak almış oldukları mesleki eğitimlerini Avrupa stajları ile desteklemiş olurken projeye katılan tüm öğrenciler Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan Europass hareketlilik ve katılımcı sertifikası aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı