REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim Müdürü Oğuz’dan tadilat haberine yanıt

Milli Eğitim Müdürü Oğuz’dan tadilat haberine yanıt

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yeni eğitim öğretim yılına bazı okulların tadilatla girdiği haberimize verdiği yanıtta, Servergazi Kız Meslek Lisesi hariç tüm okullardaki tadilat çalışmasının sona erdiğini, söz konusu okulda eğitim öğretimi aksatabilecek kısımların ise ders zili öncesinde tamamlandığını söyledi. Oğuz, “Velilerimiz ve öğrencilerimiz rahat olsun. Biz tüm tedbirleri aldık. Sıkıntı yok” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 13:58

Veliler ve eğitimcilerin bazı okullardaki tadilatların sürdüğüne ilişkin kaygılarını dile getiren haberimizle ilgili değerlendirme yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, tüm okullardaki tadilat çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Yalnızca Servergazi Kız Meslek Lisesi’ndeki tadilat çalışmasının kontrollü ve eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde sürdüğüne dikkat çeken Oğuz, “Okulumuzun eğitim ve öğretim çalışmalarını aksatacak bölümlerdeki, yani iç kısımdaki mermerimizi bitirdik. Giriş bölümünde bir çökme vardı. O kısmı hafta sonu mesaileriyle tamamlamayı planlıyoruz. Şu an Kız Meslek Lisesi’mizde eğitim öğretim sorunsuz bir şekilde başladı” diye konuştu.

Oğuz, okula sabah saatlerinde iki müdür yardımcısını da gönderdiği ve çalışmaları yerinde takip etmeleri talimatını verdiğini de belirtti. Oğuz’un açıklamalarına göre, kurmayları Servergazi Kız Meslek Lisesi’ne sabah saatlerinde giderek hem tadilat çalışmalarıyla ilgili müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı hem de velilerle bu konuda bire bir görüşerek kaygılarını gidermeye çalıştı.

İş teslim tarihinin 25 Eylül’de olmasına karşın eğitim öğretimin aksamaması için yoğun bir çalışmayla ders zili öncesi bina içindeki kısımların bitirildiğine vurgu yapan Oğuz, lisenin dış cephesi ve giriş bölümündeki onarımların kontrollü ve güvenlik önlemlerine dikkat edilerek kısa süre içinde bitirileceğinin de altını çizdi.

Oğuz, “Söz konusu okulun dışındaki tüm okullarımızda tadilat çalışmalarımız bitti” dedi.

Yorumlar

Sıddıka ONGUN   -  Bağlantı 16 Eylül 2014, 11:22

Müdür yanlış bilgilendiriliyor. Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, 100.yıl Mehmetçik Ortaokulu, son güne bırakılan taşınmadan dolayı uyum eğitimi bile yapamayan Sevilkaynak İlkokulu??Ortaokulu??, Arifyalınkaya Ortaokulu??İlkokulu?? Devlet okulları perişan.

deniz   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 19:33

milli eğitim müdürüm benim kızım KAYNAK ANADOLU LİSESİNokuyor okulumuz yeni tadilata girdi ve 6 ay boyunca bağbaşında bulunan BAĞBAŞI İMAM HATİP LİSESİNE gidecekler bizleri magdur bırakıyosunuz

musa glr   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 16:43

Kazım Kaynak Anadolu lisesi nerde acaba burda tadilat varda taaaa dağın dibinde hani hiçbir okulda tadilat yoktu

ÜNAL ŞAHİN   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 15:18

YALAN SÖYLÜYORLAR SELVERGAZİ KIZ MESLEK LİSESİ ÇARŞAMBAYA KADAR OKULLAR TADİLATTAN DOLAYI TATİL HADİ BUNU DA AÇIKLAYIN

Şükrü TURUNÇ   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 14:54

Eğitimi aksatacak engel yok ama Lütfi Ege Orta Okulunda ne müdür nede müdür yardımcıları var

HASAN KARAKOÇ   -  Bağlantı 15 Eylül 2014, 14:29

o zaman müdürümüz mehmetçik ortaokuluna gitsin öğrenciler bahçede oynayamayacak birde çoçukların kantinini kapatmışlar onunla ilgilensin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı