REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim’de değerlendirme toplantısı

Milli Eğitim’de değerlendirme toplantısı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıyla yıl sonu değerlendirmesi gerçekleştirildi. Toplantıda yaz dönemi planları da yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2016 Çarşamba, 11:32

2015-2016 eğitim öğretim yılının değerlendirmesinin ile yaz dönemi planlamalarının yapıldığı toplantıya Merkezefendi ve Pamukkale’deki okul ve kurum müdürleri ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada eğitim yöneticilerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2015-2016 öğretim yılında ortaya konan çaba nedeniyle eğitimcilere teşekkür etti.

Oğuz, “Emeklerimizin en büyük göstergesi başarıdır. İlimiz eğitiminde sizlerle birlikte çok güzel başarılara imza atıyoruz. Yaptığımız çalışmaların güzel geribildirimlerini kamuoyundan almaktayız. Tüm bunlarla birlikte sorumluluklarımız biraz daha artmakta. Tüm sınavlarda il olarak büyük bir başarı elde ettik. Sınavlarda bireyselden çok kitlesel başarılara önem veriyoruz” dedi.

Oğuz’un konuşmasının ardından eğitim yöneticileri yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi, yaz dönemi planlaması yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı