REKLAMI GEÇ

Minikler 7 yaşa “geç” dedi

“7 Yaş Çok Geç” kampanyası her geçen gün biraz daha büyüyor. Denizli’de de minik öğrenciler Çınar Meydanı’nda bir araya gelerek 7 yaşa “çok geç” dediler.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2007 Pazartesi, 00:00

Eğitim ve öğretimin 7 yaş altına indirilmesi için başlatılan kampanya yapılan çeşitli etkinliklerle halka duyurulmaya çalışılıyor. Yurt genelinde yapılan etkinlikler ile halka anlatılan 7 yaş çok geç kampanyasında, ailelerin çocuklarını anaokulundan başlayarak eğitimine başlatması isteniyor. 7 yaşında ilkokula başlayan bir öğrencinin ilerleyen yıllarda veriminin düşük olduğunu düşünen eğitimciler başlatılan kampanyaya büyük destek veriyor. 7 yaş çok geç kampanyası çerçevesinde minik öğrenciler Çınar Meydanında bir araya gelerek kampanyaya destek verdi. Ellerindeki pankartlar ile meydana gelen öğrenciler hep birlikte halka çağrıda bulundu.

Çınar Meydanındaki etkinliğe Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, anaokulu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Kampanya hakkında açıklama yapan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, eğitim ve öğretimde 7 yaşın çok geç olduğunu vurgulayarak, ailelerin çocuklarını ilköğretim öncesinde anaokuluna kayıt yaptırması eğitimde önemli yerinin olduğunu söyledi. Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici ise anaokulundan eğitim ve öğretime başlayan öğrencilerin ilerleyen yıllarda çok başarılı olduklarını ve bunu da en iyi gözleyenlerin eğitimciler olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler Çınar Meydanında hep birlikte slogan atarak kampanyaya destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı