REKLAMI GEÇ

Minikler emeklerini sergiledi

Minikler emeklerini sergiledi

Denizli’de okullarda yılsonu etkinlikleri devam ediyor. Berna Dalaman Anaokulu ile 23 Nisan Anaokulu öğrencileri, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde yaptığı çalışmaları sergiledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2015 Perşembe, 17:28

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,Berna Dalaman Anaokulu miniklerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların ürünü olan eserlerin sergi açılışını yaptı.

Okulda gerçekleştirilen açılışa Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, okulun hayırseveri Turgut Dalaman ve eşleri Berna Dalaman, İlçe Millî Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Şube Müdürü Mustafa Vural, ilçe milli eğitim müdürlüğü idarecileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Bando’sunun konser verdiği serginin açılışını, İL Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever Turgut-Berna Dalaman çifti ile birlikte gerçekleştirdi.

ic-1

VELİLER YAPTI ÖĞRENCİLER SERGİLEDİ
Öte yandan 23 Nisan Anaokulu’nda düzenlenen yılsonu etkinliğinde de renkli görüntüler yaşandı. Minik öğrencilerin bir yıllık çalışmalarının sergilendiği etkinlikte, velilerinin atık materyallerden yaptıkları kıyafetleri öğrenciler tanıttı. Minik öğrencilerin defilesi göz doldurdu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında, “Okul öncesi eğitim çok önemli. Okul öncesi eğitim kurumlarının sayılarının her geçen artmasına paralel olarak eğitimin kalitesi de doğru orantılı olarak artmakta. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı