REKLAMI GEÇ

Minikler şair ve yazarlarla buluşuyor

Minikler şair ve yazarlarla buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Denizli’nin yazar ve şairleri ile bir araya geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2016 Pazartesi, 13:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Denizlili şair ve yazarları öğrenciler ile buluşturuyor. Denizli’nin 10 ayrı mahallesinde hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezinde eğitim gören öğrencilere yönelik “Okur-Yazar Buluşması” etkinliği düzenlendi. Bu kapsamda Denizlili Şair Ahmet Demirhan, Mustafa Kütükçü, Mustafa Kayalı, Merve Tanrıkulu ve Sevim Ayhan, Atalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi ile Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde öğrenciler ile bir araya geldi. Denizli’nin yazar ve şairleri ile bir araya gelerek kültür ve sanat hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler merak ettiklerini sanatçılara sorma imkanı buldu.

bilgi-evi-yazarlar-icc

ÖĞRENCİLER KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİYOR
Şairler ise derledikleri şiirleri öğrenciler ile paylaştı. Etkinlikte öğrenciler de şiir okurken, şarkılar da söyleyerek keyifli zaman geçirme fırsatı buldu. Okur-Yazar Buluşması etkinliğinin Denizli’nin 10 ayrı mahallesinde hizmet veren bilgi evi ve kurs merkezinde de yapıldığı ifade edildi.

bilgi-evi-yazarlar-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı