REKLAMI GEÇ

Minikler sundu büyükler izledi

Minikler sundu büyükler izledi

Rukiye Urhan Anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliğiyle anne-babalarını selamlarken, Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de düzenlenen piknikle yorgunluk attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 12:18

Rukiye Urhan Anaokulu öğrencileri,2014-2015 döneminin tamamlanmasına kısa bir süre kala, Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte hünerlerini sergiledi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, hayırsever işadamı Selami Urhan ve eşi Rukiye Urhan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Okul Müdürü Emine Hamal ve veliler katıldı.

Şarkılar söyleyen, şiirler okuyan, dans eden, skeç ve oyunlar sunan minik öğrencileri anne babaları nefeslerini tutarak izledi. Gecenin sonunda ise onları alkışlarla ödüllendirdiler. Hayırsever Rukiye Urhan, öğrencilerin güzel bir gece yaşattığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

denizli-rukiye-urhan-anaokulu-sergi-piknik-ic
ZAFERİYE ABALIOĞLU İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE
Yenişehir Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de, Çamlık’ta düzenlenen piknikte bir araya geldi. Okulun 600 dolayındaki öğrencisi, piknikte gönüllerince eğlenip, 2014-2015 ders yılının yorgunluğunu atmaya çalıştı. Öğretmenleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayan öğrencilere, köfte, ayran ve dondurma ikram edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı