REKLAMI GEÇ

Miniklerden çevre mesajı

Miniklerden çevre mesajı

Merkezefendi Anaokulu öğrencileri tarafından “Geleceğimi Koruyorum” konulu sosyal sorumluluk projesi kapsamında sergi açıldı. Etkinlikte, çevre konusunda farkındalık yaratan gösteriler sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2016 Salı, 09:10

Merkezefendi Anaokulu’nda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Şube Müdürü Mustafa Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, İlçe Müdürü İbrahim Kargı, okul öncesi okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

denizli-gelecegimi-koruyorum-sergisi-ic

Anaokulu öğrencileri hazırladıkları çevre kirliliği, güneş ve suyun önemini vurgulayan gösterileri sundu. Protokol ve davetliler projenin temalarını barındılar çalışmaları gezdiler.

23 Nisan Anaokulu minikleri; kuraklaşmış toprak ile üzerinde hayatın devam ettiği ve yeşilin olduğu toprağın su ve canlılar acısından önemini ortaya koyan, gazlı içeceklerin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkisine vurgu yapan deneylerini sundular. Öğrenciler, saksılara maydanoz ve ıspanak gibi bitki tohumları ektiler.

denizli-gelecegimi-koruyorum-sergisi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı