REKLAMI GEÇ

Müdürlere ‘kurslara katılımı yükseltin’ talimatı

Müdürlere ‘kurslara katılımı yükseltin’ talimatı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilerin ücretsiz yetiştirme kurslarına katılımını artırmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2015 Perşembe, 09:44

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Tavas ve Acıpayam’da düzenlenen toplantılarda; Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam, Serinhisar ve Çameli ilçe milli eğitim ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

“Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi “ kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantılarda konuşan Oğuz, “2008 yılından bu yana devam eden çalışmayla il genelinde ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin akademik başarılarını ile mesleki yeterliliklerini arttırmanın, bir üst öğrenimi kazanan öğrenci sayısını arttırmanın amaçlandığını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak merkezi sınavlarda il ve ilçe ortalamalarının istatistiki verilerini çıkardıklarını anlatan Oğuz, ilçelerdeki öğrencilerin dersler bazında eksik olduğu noktaları görerek önlemler alacaklarını, bakanlığın ücretsiz yetiştirme kursları ile destek sağlanacağını kaydetti ve “Bu kurslara büyük önem veriniz. Kurslara katılım oranlarını yükseltiniz” talimatını verdi.

Oğuz, eğitimde başarı kadar okul güvenliği, hijyen ve fiziki yapının iyi olmasını da önemsediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı