REKLAMI GEÇ

Ödülleri topladılar

Ödülleri topladılar

Pamukkale’nin Akköy Mahallesi’ndeki Sema – Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri; İstanbul, Antalya ve Alanya’da düzenlenen uluslararası yarışmalardan27 ödül kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2015 Perşembe, 15:31

2014-2015 eğitim-öğretim yılında düzenlenen Uluslararası Alanya Altın Kepçe Yarışması, Uluslararası İstanbul Gastronomi Yarışması ve Uluslararası Alanya Housekeping Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrenciler için Sema – Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi.

Vali Şükrü Kocatepe, törende yaptığı konuşmada; Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Pamukkale, termal kaynaklar ve Hierapolis, Laodikya, Tripolis gibi ören yerleriyle Denizli’nin ülkemiz turizminde söz sahibi bir kent olduğunu vurguladı.

Okulun her türlü ihtiyacını karşılayan işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu’na teşekkür eden Kocatepe, eğitim kurumunun bacasız sanayi olarak adlandırılan turizm sektörüne yetiştirdiği elemanlarla katkıda bulunacağını belirtti ve ödül alan öğrencileri kutladı.

İşadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu ise, önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci değişimi konusunda Avusturya ve Almanya büyükelçileri ile görüşmeler yaptığını, buradaki öğrencilerin Avrupa’da, Avrupa’daki öğrencilerin ise Denizli ve Ankara’daki otellerde staj göreceği söyledi.

Konuşmaların ardından işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu ve ailesi adına yaptırılan tanıtım köşesinin açılışı yapıldı, yarışmalarda dereceye giren 27 öğrenciye ödülleri verildi. Karamanlıoğlu, başarılı olan öğrencilerin tamamına küçük altın hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı