REKLAMI GEÇ

Öğrenci başkanları Teknokent’te buluştu

Öğrenci başkanları Teknokent’te buluştu

PAÜ Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi, öğrenci toplulukları başkanları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2018 Cumartesi, 10:18

Pamukkale Teknokent tarafından, Teknokent Eğitim Salonunda, PAÜ Öğrenci Toplulukları’nın Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya konuşmacı olarak, Pamukkale Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, Pamukkale Teknokent Girişimcilik ve Şirketleşme Temsilcisi Işıl Baysal, Tim Teb Girişim Evi Denizli Koordinatörü Yeliz Koç Erikan katıldı.

Pamukkale Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, “Girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesinde öğrencilerin önemli bir rolü var. Bu sebeple siz kulüp başkanları ile bir araya gelerek, öğrenci topluluklarına ulaşmayı hedefledik. Sizler sayesinde daha fazla öğrenciye ulaşarak, Teknokent – Teknoloji Transfer Ofisi’nin (TTO) bölgemizde farkındalığının artmasını planlıyoruz. Sizlerden gelen talepleri dikkate alarak çalışmalar yapacağız” dedi.

Tim Teb Girişim Evi Denizli Koordinatörü Yeliz Koç Erikan da, Pamukkale Teknokent ön kuluçka ve kuluçka ofislerinde girişimciler için gerçekleştirdikleri, mentörlük programları, atölye çalışmaları, eğitimler ve yatırımcı buluşmaları hakkında bilgiler vererek, Wake Up ve Let’s Up programları ile daha fazla öğrenciye ulaşmak istediklerini belirtti.

Öğrenci toplulukları başkanlarından gelen soruların cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı