REKLAMI GEÇ

Öğrenci gözüyle PAÜ

Öğrenci gözüyle PAÜ

Pamukkale Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun düzenlediği “Öğrenciler Gözünden Kampüsten Kareler” adlı fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergisi, PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2010 Perşembe, 17:58

Etkinliğe, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Fotoğraf Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Bilal Söğüt, akademisyenler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Doç. Dr. Bilal Söğüt, Fotoğraf Topluluğu olarak her yıl bir takım etkinlikler gerçekleştirdiklerini hatırlatırken, bu yıl düzenledikleri fotoğraf yarışması ile farklı ve özel bir gün yaşadıklarına değindi. Her yıl verilen fotoğraf eğitimlerini sürdürdükleri sırada Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’tan gelen yarışma düzenleme teklifinin kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen Doç Dr. Söğüt, gelecek yıl da böyle bir etkinliği gerçekleştirmek istediklerini sözlerine ekledi ve katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise, yerleşkenin bir öğrencinin gözünden nasıl göründüğünü yansıtmak için böyle bir proje başlattıklarına değinirken, öğrencilere, gelecek sene de böyle bir etkinliğin olacağını ve bunun için şimdiden çalışmalara başlamaları tavsiyesinde bulundu.

Ödül töreni sonrasında Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve katılımcılar başarılı eserlerin yer aldığı sergiyi dolaştı.

Yarışmaya, 58 öğrenci, toplamda 383 fotoğrafla başvurdu ve bunların 66 tanesi başarı, mansiyon ve sergilenme ödüllerine layık görüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı