REKLAMI GEÇ

Öğrenciler ödüllerini aldı

Öğrenciler ödüllerini aldı

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler, SGK İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen tören ile ödüllerini aldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2010 Salı, 16:13

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Resim yarışmasında, Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu’ndan Pınar Saldır ve kompozisyon yarışmasında Sevil Kaynak İlköğretim Okulu’ndan Esma Hatice Tokat birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binası toplantı salonunda düzenlenen tören ile ödülleri verildi. Törene SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Sosyal güvenliğin anne karnından itibaren başladığını ve insan hayatında büyük bir önemi olduğunu kaydeden SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, “SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nın tüzel kişiliklerinin sona erdirilerek, bu üç kurum Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında toplandı. Sosyal güvenlik bir kişinin anne karnında iken başlayan ve öldükten sonra da devam eden bir hizmet kurumudur. Gerek ilimizde gerekse ülkemizde sosyal güvenlik bilincinin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalarımız ve girişimlerimiz devam edecektir. Genel Müdürlüğümüz tarafından Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların akabinde dereceye giren öğrencilere, öğretmenlere ve okul müdürlerine ödülleri verildi.

Dereceye giren öğrencilerin isimleri
Kompozisyon Yarışması
1. Esma Hatice Tokat (Sevil Kaynak İ.Ö.O)
2. Ayşe Nazlı Ülgül (Kale Merkez Cumhuriyet İ.Ö.O)
3. Nergis Öztaş (Vali Recep Yazıcıoğlu İ.Ö.O)
Resim Yarışması
1. Pınar Saldır (Arif Yalınkaya İ.Ö.O)
2. Ekin Karagönlü (Merkez Efendi İ.Ö.O)
3. Merve Becek (Kale Merkez Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı