REKLAMI GEÇ

Öğrenciler TEOG’da ter döktü

Öğrenciler TEOG’da ter döktü

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) tamamlandı. İki gün süren sınavlarda öğrenciler 6 oturuma katıldı, iyi bir liseye gidebilmek için kıyasıya bir mücadele verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 12:00

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nın ilk aşaması tamamlandı. Dün başlayan sınavlar, bugün sabah saatlerinden itibaren devam etti. Denizli’den 13 bin 597, Türkiye genelinde ise 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katıldığı TEOG’da dün matematik, Türkçe ile din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinin sınavları gerçekleştirildi.

İKİNCİ GÜNDE DE 3 OTURUM VARDI
Bugün saat 09.00’da başlayan ilk oturumda öğrencilerin fen bilgisi konusundaki bilgileri ölçüldü. 30 dakikalık molanın ardından öğrenciler bu kez de inkılap tarihi ve Atatürkçülük dersinden sınava tabi tutuldu. TEOG’in ilk aşamasındaki son sınav ise yabancı dil dersinde yapıldı.

MAZERET SINAVLARI 12-14 ARALIK’TA
Herhangi bir nedenle TEOG sınavına katılamayan ve mazeretlerini belgeleyen öğrenciler için 12-14 Aralık tarihlerinde yeniden sınav yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı