REKLAMI GEÇ

Öğrencilerden sokak hayvanlarına barınak

Öğrencilerden sokak hayvanlarına barınak

Vildan Eğitim Kurumları tarafından, Denizli Hayvanları Koruma Derneği katkılarıyla “Hayvan Dostları Ekibi” projesi gerçekleştirdi. Sokak hayvanları için barınaklar yapıldı, öğrencilere hayvan sevgisi aşılandı, sorumluluk bilinci kazandırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2017 Cumartesi, 14:28

Vildan Eğitim Kurumları karşısında bulunan ormanlık alanda yaşayan sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve besin ihtiyaçlarını gidermek için başlattıkları projede; öğrenciler kulübelerin yapımı için bağışta bulundular.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan kulübeler yine öğrenciler tarafından ormanlık alana taşındı ve yerleştirildi. Anaokulu öğrencileri de ellerinden geleni yaparak kendi el emekleriyle kedi evleri hazırladılar.

Sokak hayvanlarının barınma ihtiyacını ortadan kaldıran ve soğuk kış günlerinde güvenli birer ev kazandıran öğrenci ve öğretmenler, okulda artan yemeklerle de beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak.

Rehberlik Öğretmeni Serpil Çetin, “Hayvan Dostları Ekibi”nin sokak hayvanları için bir başlangıç projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizin çevre duyarlılığı, sorumluluğu, canlıların haklarına saygı duymayı öğrenmeleri ve yaşamlarına yansıtmaları için, farklı projelerle eğitim hayatımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı