REKLAMI GEÇ

Öğrencileri karne heyecanı sardı

Öğrencileri karne heyecanı sardı

Eğitim-öğretim döneminin ilk yarıyılı yarın tamamlanacak. 187 bin 658 öğrenci ve 14 bin 355 öğretmen tatile girecek, dinlenme imkanı bulacak. Eğitim döneminin sona ermesi nedeniyle mesaj yayınlayan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilerden tatillerini iyi değerlendirmelerini ve dinlenmelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2018 Perşembe, 15:00

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarıyılı yarın tamamlanıyor. Yarın son kez sınıflarına girecek olan öğrenciler, ardından da yarıyıl tatiline başlayacak. 19 Ocak’ta yarıyıl tatiline girecek olan öğrenci ve öğretmenler 5 Şubat’ta yeniden ders başı yapacak.

Denizli’de okullarda eğitim görün 187 bin 658 öğrenci ile 14 bin 355 öğretmen 2 hafta sürecek yarıyıl tatilinde dinlenme imkanı bulacak.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OĞUZ’DAN MASAJ
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Eğitim döneminin ilk yarısının huzur ve sağlıkla tamamlandığını belirten Oğuz, “Okullarımızda görev yapan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza harcadığınız emeklerden dolayı teşekkür ederim. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; 14.355 öğretmenimiz ve 187.658 öğrencimizle 2017-2018 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini başarılı bir şekilde geçirdik. Karneleri alacağı için sevinçli olan öğrencilerimizin sevincini, velilerimizin tatlı telaşını ve öğretmenlerimizin de haklı gururunu içtenlikle paylaşmaktayız” dedi.

Velilere seslenen Oğuz, “Sizlere, çocuklarınızla birlikte ilim yolunda beraberce yürüdüğünüz için teşekkür ediyorum. Her birini yarınların Türkiye’sini idare edecek bireyler olarak görüp, hak ettikleri ilgiyi ve değeri veriniz. Kendilerini ve sizleri üzen notların olabileceği karneler getiren öğrencilerimize gereken duyarlılık ve anlayışı göstermenizi önemle rica ediyorum. Öğrencilerimizin her zaman yanında olmamız onların öz güvenini artıracaktır. Elbette onların her konuda en iyi noktada olmasını arzu ediyoruz. Ancak her öğrencinin farklı yetenekleri ve ilgi alanlarının olduğunu unutmadan bu noktalarda onları desteklemeli, iyi bir insan, güçlü kişilikleri olan bireyler olarak yetişmeleri için gayret göstermeliyiz” diye konuştu.

“BOL BOL DİNLENİN”
Öğrencilerden yarıyıl tatili boyunca dinlenmelerini ve kendilerine zaman ayırmalarını isteyen Oğuz, “Yarıyıl tatilinin başlayacak olması münasebetiyle çıkmış olduğunuz uzun ve yorucu maratonda, bir nebze olsun dinlenmeyi hepiniz hak ettiniz. Sizlerden beklentimiz tatilinizi iyi değerlendirmeniz, bedenen ve ruhen dinlenmiş olarak tatilden dönmenizdir. Bunun için hobilerinizin oluşmasına ve gelişmesine destek olan sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle değerlendirmenizi isterim. Unutmayınız ki bu etkinlikler sizlerin zihinsel, bedensel ve psiko-sosyal kişiliğinizin, gelişiminde, oluşmasında akademik başarınıza da katkı sağlayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı