REKLAMI GEÇ

Öğrencileri motorize ekipler koruyacak

Öğrencileri motorize ekipler koruyacak

Okullarda güvenliği artık motosikletli polisler sağlayacak. Denizli Emniyet Müdürlüğü, öğrencileri uyuşturucudan, suçtan ve şiddetten korumak amacıyla il merkezindeki 150 okulun güvenliğini sağlamak üzere 45 motorize ekip görevlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2014 Pazartesi, 12:43

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe milli eğitim müdürleri ve bazı okul müdürlerinin katılımıyla “Güvenli Eğitim” toplantısı yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler biriminden yapılan yazılı açıklamada, toplantının içeriği hakkında bilgi verilerek, “Çocuklarımızın günlük yaşamlarının büyük bir bölümünün eğitim kurumlarında geçtiği göz önünde bulundurularak, okul emniyeti çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması bakımından önem taşımakta, okulların yakın çevresinde ve okul güzergahında güvenlik önlemlerinin alınarak yaşama geçirilmesi büyük önem arz etmektedir” denildi.

150 OKULA 45 MOTORİZE EKİP
İl Merkezinde bulunan 150 okula, Okul İrtibat Görevlisi belirlenerek Emniyet Müdürlüğü ile bağlantılarının sağlandığı belirtilerek, okul giriş çıkışlarında görev almak üzere 45 motorize ekibin görevlendirildiği açıklandı. Toplantı ile ilgili yapılan açıklamada, “Okul çevresinde bulunan internet kafeler, alkollü içki satan ve tütün mamulleri satan yerlerin kontrol ve denetimlerinin sıklaştırılması, okul çevresinde okulla ilgisi olmayan kişilerin uzaklaştırılması, öğrencileri suçtan ve şiddetten korumaya yönelik tedbirlerin alınması, uyuşturucu, uyarıcı ve uçucu maddelerle mücadele edilmesi ile ilgili gerekli tedbir ve önlemlerin alınması hususunda fikir alış verişinde bulunulmuştur. Emniyet Müdürlüğümüzce Eğitim Kurumları ve Çevresindeki Tedbirler Konulu Eylem Planı hazırlanarak uygulamaya geçilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

altan   -  Bağlantı 29 Eylül 2014, 17:42

denizli emniyetine çok teşekkür ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı