REKLAMI GEÇ

ÖĞRENCİYİ DEYNEKÇİ KAPMAYACAK

ÖĞRENCİYİ DEYNEKÇİ KAPMAYACAK

Denizli Valiliği, Denizli Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu, üniversite eğitimi için Denizli’yi seçen öğrenci ve veliler için rehberlik hizmeti verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2014 Çarşamba, 11:41

Üniversiteyi bu yıl kazanan öğrenci ve velilerini kayıt telaşı sararken, Denizli Valiliği, yüksek eğitim için Denizli’yi seçenler için hizmet masası kuracak. Denizli’de otogar, tren garı ve Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içinde kurulacak yardım masalarında; Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu temsilcileri bulunacak. “İlk Adımda Dost Eli” ismi verilen proje kapsamındaki yardım masaları, 1-5 eylül tarihleri arasında hizmet verecek.

BAŞKA YERE GİTMEYE GEREK YOK!

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, proje sayesinde yetkili olmayan kişilerin öğrenci ve velileri yanlış yönlendirmesinin önüne geçileceği vurgulanarak “Proje ile öğrenci ve ailelerinin bilmek istedikleri hususlarda devletimizin resmi kurumlarında çalışan görevlilerden sağlıklı ve doğru bilgi almalarının sağlanması, görevli ve yetkili olmayan ve başka amaçlar doğrultusunda iletişim kurmaya çalışan kişi ve kurumlara itibar edilmemesinin sağlanarak olası suistimallerin önlenmesi, farklı bir ortama girmenin ve yaşamlarındaki büyük değişimin verdiği endişe, telaş, uyum, heyecan adapte olma vb. sorunları yaşamalarının önüne geçilmesi, kayıt sürecinin en kolay, en kısa ve en doğru şekilde tamamlanması, ilimizden huzurlu bir şekilde ayrılmalarının sağlanması amaçlanmıştır” denildi.

Açıklamada, masaların üç merkezde kurulacağı, tren garı ve garajdan da ücretsiz servis hizmeti verileceği, stantlarda dinlenme alanları bulunacağı da belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı