REKLAMI GEÇ

Öğrendiler, hazırladılar sergiyle beğeniye sundular

Öğrendiler, hazırladılar sergiyle beğeniye sundular

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün, toplumda öğrenme kültürünü yaygınlaştırmak, farkındalığı arttırmak ve öğrenmeye erişimi sağlamak amacıyla düzenlediği kursların tamamlanmasının ardından yapılan çalışmalar açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 15:09

Hayat boyu öğrenme faaliyetleri kapsamında açılan kurslarda katılanların yaptığı çalışmaların yer aldığı serginin açılışına İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Merkezefendi Kaymakam Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, şube müdürleri, usta öğreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, törende yaptığı konuşmada, “Farklı öğrenim ve yaş gruplarındaki vatandaşların sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek ve istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmek, bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmalarda bugün geldiğimiz nokta itibariyle yaklaşık 2 bin 600 civarında kurs açılıyor. 200 bini aşkın bir öğrenci potansiyelimiz var. Ama bunlar yeterli değildir” dedi.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü de, Halk Eğitim Merkezi Öğrenme Şenliği’nde yer alan birbirinden güzel eserler olduğunu söyleyerek, kursiyerleri ortaya koydukları çalışmalardan dolayı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı