REKLAMI GEÇ

Öğrenim yardımı başvuruları başlıyor

Öğrenim yardımı başvuruları başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında lise öğrencilerine yapacağı öğrenim yardımı için başvuru süresi 24 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Müracaatları 30 Eylül’e kadar sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2015 Cumartesi, 13:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, lise öğrencilerine yönelik yaptığı öğrenim yardımı bu yıl da devam edecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi, başvuruların tamamlanması ve değerlendirme sürecinin ardından 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca aylık 75 lira öğrenim yardımında bulunacak.

BAŞVURUDA HANGİ ŞARTLAR GEREKLİ?
Öğrenim yardımı için başvurmak isteyenlerin 24 Ağustos-30 Eylül tarihleri arası Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuru için aranan şartlar ise şöyle:

“Belediye mücavir alan sınırları içinde oturuyor olmak, başka yerden burs almamak, lise ve dengi okullarda öğrenim görüyor olmak, ailesinin ekonomik durumu zayıf olmak, okulunda başarılı olmak, T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından yasaklı olmamak, uyuşturucu ve alkol bağımlısı olmamak, sınıfta kalmamış, sınıf tekrarı yapmamış olmak ve devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olmak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı