REKLAMI GEÇ

Oğuz: Teknoloji bağımlığı madde bağımlılığını solladı

Oğuz: Teknoloji bağımlığı madde bağımlılığını solladı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri ile yaptığı toplantıda, başarı için okumanın önemli olduğu günümüzde teknolojinin madde bağımlılığını geçtiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2017 Cuma, 09:47

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İncilipınar Ortaokulu’nda okul müdürleri ile bir araya geldi. Denizli’deki okullarda eğitimin durum değerlendirmesini yapan Oğuz ve okul müdürleri, uygulanan projelerle ilgili de görüş alışverişinde bulundular. Toplantıda, Şube Müdürleri Mustafa Vural, Şaban Altınsuyu ve ortaokul müdürleri hazır bulundu.

“ÖĞRENCİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN”
Öğrenciler arasında teknoloji kullanımının madde bağımlılığının önüne geçtiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Oğuz, okul müdürlerine ve öğretmenlere uyarılarda bulunarak, “Günümüzde teknoloji bağımlılığı madde bağımlılığının önüne geçti. Çocuklarımız gerek okulda gerekse okul dışında sosyal medyaya ve teknolojik cihazlara gömülmüş durumda. Başarı için çok okumanın önemini her zaman dile getiriyoruz. Sizler aracılığı ile öğretmenlerimize buradan sesleniyorum. Öğrencilerinize okul dışı zamanlarda da sahip çıkınız. Aileleri ile iletişim halinde olunuz. Mesela bir sınıf öğretmenimiz her gün iki öğrenci velisini arasa ve o gün çocuklarının kitap okuyup okumadığını sorsa. Bu tür bir uygulama ile hem velilerimizin okulla bağları güçlenir hem de öğrencilerimizin başarısı artar diye düşünüyorum” dedi.

ASIM’IN NESLİ…
Denizli’nin eğitim alanında kabuğunu kırdığını, birçok ilklere imza attığını ve yeniliklerle adının gündeme geldiğini belirten Müdür Oğuz, “Tüm bu güzelliklerde idarecilerin ve öğretmenlerin büyük payının olduğunu söyledi. Sözlerine “Geleceği inşa eden biz eğitimcileriz. Yavrularımızın geleceğe iyi hazırlayabilmek adına örnek birer insan ve yöneticiler olmak zorundayız. Eğitim alanındaki çalışmalarınızla gurur duyuyorum. Ancak okullarımızda huzurlu ve güvenli bir eğitim için güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutunuz. Parçalanmış aile çocuklarına sahip çıkalım ve onların hayattan kopmalarına engel olalım. Asım’ın Neslini yetiştirmek bizim en başlıca vazifemiz. Neslimizi örflerimize, adetlerimize, gelenek ve göreneklerimize göre yetiştirirsek görevimizi en iyi şekilde yerine getirmiş oluruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı