REKLAMI GEÇ

Oğuz: Cezacı anlayışta değiliz

Oğuz: Cezacı anlayışta değiliz

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hiçbir öğretmen veya okul idarecisine cezacı bir yönetim anlayışı içerisinde olmadıklarını, değil aksine yönlendirici ve rehberlik eden, yol gösteren bir yönetim çizgisi izlediklerini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2015 Cumartesi, 12:22

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görevli okul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantının açılışında konuşan Oğuz, mevcut yönetmelik ve yasalar çerçevesinde görevler yerine getirildiğinde çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam edeceğini söyleyerek, Vali Şükrü Kocatepe’nin imzası ile yayımlanan genelgelerin çalışmalarda kılavuz gibi görülmesini, iyi irdelenip uygulanmasını istedi.

Yaklaşık 182 bin öğrencisi, 12 bin öğretmeni olan Denizli’de büyük bir camia olduklarını ifade eden Oğuz, “Hiçbir öğretmenimize veya okul idarecimize cezacı bir yönetim anlayışı içerisinde değiliz. Aksine yönlendirici ve rehberlik eden yol gösteren bir yönetim olarak bir çizgimiz var. Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslektir. Bu çatı altında olan insanlar yüce insanlardır” dedi.

Oğuz, eğitimin okul, öğretmen, veli, öğrenci ve idarecilerle bir bütün olduğunu, bunların birlik beraberlik içerisinde olmasının önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı