REKLAMI GEÇ

OĞUZ’DAN İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

OĞUZ’DAN İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, sürücü kurslarının sahiplerine, kursların kalitesinin artırılması için işbirliği yapmaları çağrısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2010 Cuma, 16:47

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 34’ü il merkezinde, 16’sı ilçelerde olmak üzere, Denizli’de faaliyet gösteren toplam 50 sürücü kursunun sahipleriyle, toplantı yaptı. Denizli Ticaret Odası’nda yapılan toplantıda, sürücü adaylarının iyi yetiştirilmesi amacıyla neler yapılabileceği görüşüldü. Trafik kazalarının önlenmesi için sürücü adaylarının iyi yetiştirilmelerinin şart olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Bu görev de başta sürücü kurslarına düşmektedir. Bir aday ehliyetini aldığı zaman trafiğe çıkıp rahatlıkla aracını kullanabilecek şekilde eğitim vermelisiniz. Aksi halde iyi yetişmemiş sürücü adayları kendinize de zarar verebilir. Sizlerin de maddi ve manevi telafisi mümkün olmayan durumlara karşı karşıya kalmanız kaçınılmazdır. Sürücü kurslarında eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için işbirliği yapmalısınız. Aranızda oluşacak haksız rekabeti önlemek için bu şarttır. Araçlarınızı yenileyin, direksiyon eğitimlerini tam olarak verin. Teorik derslere adayların devamını sağlayın” dedi.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, sürücü kurslarında idari iş ve işlemler ile ilgili bilgi vererek, ücret ilanlarının 31 Mayıs 2010 tarihine kadar yapılması gerektiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı