REKLAMI GEÇ

OĞUZ’DAN KAPIDAN SATIŞ UYARISI

OĞUZ’DAN KAPIDAN SATIŞ UYARISI

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, son günlerde, kendisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlisi olarak tanıtıp, ansiklopedi, kitap, Cd satışı yapmaya çalışan kişilerin olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız, bu tür kişilere itibar etmesin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2010 Cuma, 16:45

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, vatandaşları sahte Milli Eğitim görevlilerine karşı uyardı. Oğuz, “Son günlerde ilimiz genelinde kapıdan satış yapan pazarlama firma elemanları, kendilerini Milli Eğitim görevlisi gibi tanıtıp, önerdikleri kitap, ansiklopedi ve CD setini aldıkları takdirde, öğrencilerinin notlarının düzeleceğini söyleyerek vatandaşlarımızı yanıltıp, bu ürünleri, vatandaşlara fahiş fiyatlarla sattıkları, Müdürlüğümüze mağdur duruma düşüp gelen vatandaşlarımızın şikayetlerinden anlaşılmaktadır” dedi.

Mahmut Oğuz, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, her fırsatta bu ve bunun gibi Müdürlüğümüz aracılığıyla, Valimizden onay almadan gelen seyyar satıcılara, hiçbir şekilde vatandaşlar tarafından itibar edilmemesini, gerek basın yoluyla, gerekse her türlü toplantılarda dile getirdik. Konu ile ilgili Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün Sayın Valimizin imzasıyla hazırlamış olduğu 26/04/2006 tarih ve 1339 sayılı “KAPIDAN SATIŞ” ile ilgili yazıları da tüm ilçe kaymakamlıklarımıza ve merkez okul müdürlüklerimize 01/05/2006 tarih ve 610/12924 sayılı yazımız ile gönderilmiştir” dedi.

Oğuz, “Kurum olarak vatandaşlarımızdan istediğimiz, kapınıza gelen satıcılara kanıp her hangi bir ürünü alıp mağdur duruma düştüklerinde değil, ürünü almadan kurumumuza sormaları, ya da satıcıların ellerinde Valiliğimizden alınmış satış izni olup olmadığına bakmalarıdır. Eğer bu şekilde vatandaşlarımız duyarlı olurlarsa, bunların önü kesilir. Gerek Valiliğimiz, gerek Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, gerekse Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki görevliler olarak, bu ve bunun gibi korsan satıcılarla mücadele etmek için duyarlı vatandaşlarımızın desteğinin önemini bilmekteyiz. Bu nedenle vatandaş olarak da kapınıza her gelen satış elemanlarından bilinçsizce alışveriş yapmayınız. Mutlaka yetkili kurum ve kuruluşlara sorup danışınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı