REKLAMI GEÇ

Oğuz’dan okul müdürlerine yönlendirme yapmayın uyarısı

Oğuz’dan okul müdürlerine yönlendirme yapmayın uyarısı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürlerinden güvenlik için gerekli önlemleri almalarını isterken, yardımcı kitaplarla ilgili veliler ve öğrencilere yönlendirme yapmamaları uyarısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2016 Salı, 16:06

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Doğan Demircioğlu İlkokulu’nda düzenlenen toplantıda, Milli Eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

denizli-milli-egitim-mudurlugu-toplanti-1

Toplantıda okul müdürlerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlere verilen görevler var. Başarılı bir eğitim öğretim için hep birlikte bir mücadele veriyoruz. Sizlerle birlikte bir ekip olarak görevimiz, Denizli’deki 200 bin öğrenciyi her şeyiyle eğitim ve öğretimini en üst seviyede götürmektir. Bizlerde bu inançla, bu kararlılıkla devam ettiğimize inanıyoruz” dedi.

Müdürlerden okullardaki eksiklerin eğitim-öğretim yılının başlayacağı 19 Eylül’e kadar giderilmesini isteyen Oğuz, “Eğitim öğretim yılının başladığı tarih itibariyle öğrenci velilerinin kaynak kitaplarla ile ilgili bir kırtasiyeye, bir kitapçıya veya başka bir yere yönlendirilmesini asla ve asla istemiyoruz” uyarısında bulundu.

Okullarda güvenliğin üzerinde hassasiyetle durulan konuların başında geldiğini kaydeden Oğuz, “Öğrenci güvenliği, öğretmen güvenliği, okulumuzun güvenliği gibi A’dan Z’ye her türlü güvenlik tedbirlerini almamız gerekir. Bizlerin görevi budur arkadaşlar” diye konuştu.

Yorumlar

Kenan   -  Bağlantı 6 Eylül 2016, 21:54

Sayın oğuz, öğretmenlere öğrencileri kitab konusunda herhangi bir kırtasiye ye yönlendirmeyin demiş.Kamera şakası gibi..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı