REKLAMI GEÇ

Müdürlere protokol ve nezaket dersi

Müdürlere protokol ve nezaket dersi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görevli okul müdürleri ile şube müdürlerine yönelik “Protokol ve Nezaket Kuralları” semineri düzenliyor. Seminerde yöneticilere, makam, tören, ziyaret ve davetlerde protokol kuralları, imaj ve giyim gibi kurallar anlatılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 09:41

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görevli okul müdürleri ile şube müdürlerine yönelik “Protokol ve Nezaket Kuralları” seminerinin ilki Namık Kemal Ortaokulu, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu ile Arif Yalınkaya İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

denizli-milli-egitim-nezaket-semineri-ic

“Protokol ve Nezaket Kuralları” seminerinin açılışına katılan Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, protokol ve nezaket kurallarının kurumlarını temsil eden yöneticilerin sahip olması gereken vasıflar arasında olduğunu hatırlatarak tüm idarecilerin bu konuda öğretmen ve öğrencilere örnek olması gerektiğini söyledi.

Yarıyıl tatilinde beş gün süreyle devam edecek olan seminerlerde nezaket kuralları, makam, tören, ziyaret ve davetlerde protokol kuralları, İmaj ve giyimde protokol kuralları konuları anlatılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı