REKLAMI GEÇ

Okul servis şoförleri ve rehberlere eğitim

Okul servis şoförleri ve rehberlere eğitim

Taşımalı eğitim uygulaması kapsamında servis hizmeti sunan sürücüler ile rehber olarak görev yapan personel eğitimden geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2015 Pazartesi, 13:17

Halk eğitim Merkezi’ndeki seminerin açılışında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Okul güvenliği ve çocuklarımızın güvenliği en önceliklidir. Sizler, bu çocuklarımızı güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine taşımakla yükümlüsünüz. İlimizde zaman zaman okul servisleri hakkında ufak tefek sıkıntılar olmaktadır. Bunların denetimleri müfettişlerimiz ve emniyet müdürlüğümüzce yapılmaktadır” dedi.

Daha sonra sürücüler ile rehberlere trafikte sürücülerin uyacağı kurallar, Millî Eğitim Bakanlığı Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği, Öğrenci Taşıma Uygulamaları Sözleşme Esasları, yaş grupları ve engel grupları itibariyle öğrenci/kursiyer ve veli davranış modelleri, sürücü ve rehber personelin etkili iletişim yöntemleri konularında slayt eşliğinde sunum yapıldı.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 2 Şubat 2015, 15:54

imza attırmak için peşlerinden koşuyoruz, sanki adamlar popstar, okula gelip imza atmalılar, sürekli sorumluluk nöbetçi öğretmende deniliyor servisçilerin hiç mi sorumluluğu yok, herkes işini iyi yapsın, istemiyorsa zorla çekmesin servisi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı