REKLAMI GEÇ

Okullarda ‘Kahvaltılı Sabahlar’ etkinliği

Okullarda ‘Kahvaltılı Sabahlar’ etkinliği

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) arasında imzalanan “Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar Projesi” Denizli’de de hayata geçirildi. Proje kapsamında ilk etkinlik Arif Yalınkaya İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2015 Salı, 10:42

Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar Projesi” kapsamında Arif Yalınkaya İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte, öğrencilere kahvaltı alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor.

Arif Yalınkaya İlkokulu’ndaki etkinliğe, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, öğrenci ve veliler katıldı. Toplantıda “Kahvaltılı Sabahlar, sağlıklı Yarınlar” projesi ile ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Mahmut oğuz, “8 ilde toplam 80 ilkokulda, Milli Eğitimin Temel Kanunun genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, sağlıklı beslenme ve kahvaltı bilincinin kazandırılması konularında öğrencilerin ve ebeveynlerin farkındalıklarının arttırılmasına yönelik bilgilendirme ve görsel destekli eğitim faaliyetleri düzenlenecektir. İlimiz de bu iller içerisinde yer almaktadır” dedi.

Arif Yalınkaya İlkokulunda başlayan “Kahvaltılı Sabahlar Sağlıklı Yarınlar” projesinin, Fatih İlkokulu, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu ve Atatürk İlkokulu ile devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

kenan   -  Bağlantı 24 Mart 2015, 10:54

BİRAZDA GARİBANLARIN OLDUĞU OKULLARDAN BAŞLASANIZ.HEP BELİRLİ OKULLARDAN BAŞLIYORSUNUZ.EMSAN-ATATÜRK-ARİF YALINKAYA BU OKULLARIN HARİCNDEKİLER ÖĞRENCİ DEĞİLMİ.SEÇME OKULLARI BELİRLEYİP,SEÇME KİŞİLERİN ÇOCUKLARININ OKUDUĞU OKULLARDA PROJE YAPIYORSUNUZ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı