REKLAMI GEÇ

Osman Nuri Yılmaz’dan eğitime bir katkı daha

Osman Nuri Yılmaz’dan eğitime bir katkı daha

Özellikle eğitim alanında yaptığı katkılarla tanınan Hayırsever İş Adamı Osman Nuri Yılmaz, hayırlarına bir yenisini daha ekledi. Hayırsever, Babadağ İlçesi’nde yaptırılacak olan “Müşerref-Osman Nuri Yılmaz Anaokulu” protokolünü, Vali Yavuz Erkmen ile birlikte imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2010 Salı, 18:42

Valilik makamında gerçekleştirilen imza törenine; Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever İş Adamı Osman Nuri Yılmaz, Babadağ Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Babadağ Belediye Başkanı Ahmet Yümsek, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever Osman Nuri Yılmaz’ın daha önce de birçok hayır işi yaptığını söyleyerek, “Osman Nuri Yılmaz Bey, hayırseverlik anlamında Denizli’de bugüne kadar pek çok hayır işleri yaparak hepimizin takdirini ve sevgisini kazanmış bir büyüğümüz. Babadağ’da yaptırdığı okullar, Milli Eğitim binaları, ilköğretim ek binası, merkezde sağlık ocağı, cami, kuran kursu binası var. Onlara bir yenisini daha ekliyor. Bu nedenle kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah’tan kendisine sağlık diliyoruz, uzun ömür diliyoruz. Kendisi sağlıklı olduğu sürece her zaman hayır işlerini yapmaya devam edecektir. İnşallah en kısa zamanda bu okul yapılır ve eğitim öğretim dönemine de yetiştirilir. Eğitime açtığımız takdirde de, okul öncesi çocuklarımızın eğitimi konusunda büyük bir sıkıntı aşılmış olur. Ben bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Erkmen ayrıca, Denizli’de göreve geldiği günden bu yana hayırseverlerin 23 Milyon TL eğitime katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Hayırsever İş Adamı Osman Nuri Yılmaz, hayatta olduğu sürece hayır yapmaya devam edeceğini söyleyerek, her şeyin devlete yüklenilmemesi gerektiğini, vatandaşların da üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından Müşerref-Osman Nuri Yılmaz Anaokulu protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Hayırsever İşadamı Osman Nuri Yılmaz tarafından imzalandı.

Babadağ Müşerref-Osman Nuri Yılmaz Anaokulu, tamamı hayırseverin katkısı ile yaptırılacak ve 600 bin TL’ye mal olacak. 2011 yılında yapımının tamamlanması planlanan anaokulu 6 derslikli bodrum+zemin+2 kattan oluşacak.

Hayırsever İş Adamı Osman Nuri Yılmaz daha önce, Müşerref Yılmaz İlköğretim Okulu, Osman Nuri Yılmaz İlköğretim Okulu, Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası, Milli Eğitim lojman binası, Atatürk İlköğretim Okulu ek binası, Denizli’de sağlık ocağı, cami, Kur’an kursu ve lojman yaptırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı