REKLAMI GEÇ

Özel çocuklara trafik eğitimi

Özel çocuklara trafik eğitimi

İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde stant açtı. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in de katıldığı etkinlikte ekipler engelli çocuklara, trafik ile ilgili balon ve boyama kitapları dağıttı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2014 Salı, 14:58

Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde düzenlenen Trafik Eğitimi etkinliğine, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Hakan Tokat ile öğrenciler ve veliler katıldı.

denizli-polis-amca-okulu-emniyet-ic

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, trafik konusunda bilinçli bireyleri topluma kazandırılarak, bu konuda toplumsal bilinç ve duyarlılığın arttırılması yönündeki eğitim, çalışma ve faaliyetleri 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da aralıksız ve kararlı bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

Konuşmasında herkesin Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etmesi için çağrıda bulunan Demir, “Burası diğer okullara göre çok farklı ve özel bir okul. Burada özel çocuklarımıza verilen eğitimi herkes görmeli. Vatandaşlar buradaki özverili çalışmaya her zaman destek olmalılar” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından, özel çocuklar için hazırlanmış ve trafikle ilgili bilgilendirici uyarıların yazılı olduğu balon ve boyama kitapçıkları, törene katılan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Trafik polisleri tarafından dağıtıldı.

denizli-polis-amca-okulu-emniyet-ic-1

Törende, özel çocukların en çok ilgisini çeken ise trafik ekiplerinin kullandığı motosikletler oldu. Motosiklet üzerinde poz veren çocukların keyfine diyecek yoktu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı