REKLAMI GEÇ

Özel okul yöneticileriyle toplantı

Özel okul yöneticileriyle toplantı

Denizli Milli Eğitim Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarının yöneticileriyle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 17:24

Denizli Final Okulları’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, müdür yardımcıları Mustafa Özevcimen ve Şener Bayram ile 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında Denizli’de faaliyet gösteren eğitim kurumlarının yöneticileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Oğuz, Denizli’de bu yıl itibariyle 5580 sayılı yasa kapsamında eğitim veren okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeyinde eğitim kurumu ile motorlu taşıt sürücüleri kursu, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi sayısının 360 olduğunu söyledi

Denizli’nin eğitimin her alanında model alınan illerden olduğunu ifade eden Oğuz, “Bu da siz yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz sayesinde. Her yıl olduğu gibi LYS ve TEOG sınavlarında Denizli’miz yine en üst sıralarda. Bu bizlere gurur veriyor” dedi.

Eğitim kurumları sayılarının artması ve fiziki şartlarının geliştirilmesinde hayırseverlerin katkısından övgüyle söz eden Oğuz, “Her yıl yüze yakın okulumuzda onarımlar yapıyoruz. Halen inşaatı devam eden 29 okulumuz var. Hayırseverlerimizin yaptırdıkları okulların hepsi birer marka. Özel okullarımızdaki fiziki şartlar bu şekilde olduğu takdirde bizim başarımız kendiliğinden ortaya çıkıyor. Özel okulların sayısı ve kalitesi ne kadar artarsa, devletimizin üzerindeki yük o kadar azalır ve Denizli’mizin eğitim seviyesi de artar” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı