REKLAMI GEÇ

Çocuğunuzun mutlu olmasını istiyor musunuz?

Çocuğunuzun mutlu olmasını istiyor musunuz?

Pamukkale Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Mutlu ve başarılı çocuk nasıl yetiştirilir” konulu konferans, Pamukkale ve Kültür Merkez’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2018 Çarşamba, 15:55

Anne ve babalara bu konudaki eğitimi Eğitim Bilimci Yazar Dr. Özgür Bolat verdi.
Pamukkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Arif Tokmak’ın da bulunduğu konferansa 2.000’i aşkın öğretmen ve veli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu, kaymakamlık proje ofisince yürütülen “Pamuk Kalpler, Yetim ve Öksüz Öğrencilere Destek, Tütün Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı ve Bütçe Yönetimi” projeleri hakkında katılımcılara bilgi erdi.


Pamukkale eğitimcilerinin ve velilerinin farklı olduğunu her platformda dile getirdiğini belirterek salona sığmayan kalabalığı görünce bu düşüncesinde yanılmadığını bir kez daha anladığını söyleyen Kaymakam Balcıoğlu, “Dr. Özgür Bolat’ı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” Dedi.


Kalabalık bir topluluk tarafından takip edilen konferansta katılımcılara Dr. Özgür Bolat Dr. “Çocuklar neden ödev yapmak istemezler? Çocuklar neden teknolojiye bağımlıdır? Çocuklarımızı övmek yerine ne yapmalıyız? Rekabet neden motivasyonu düşürür? Zeki çocuklar neden öğrenemez? Ceza neden işe yaramaz? Çocuklara ödül vermek onlara nasıl zarar verir? Aşağılama ile eleştiri arasındaki fark nedir? Koşul konulan çocuklar kendilerini neden değersiz hisseder?” konularında bilgi aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı