REKLAMI GEÇ

Pamukkale Teknokent’e 3.lük ödülü

Pamukkale Teknokent’e 3.lük ödülü

Pamukkale Teknokent, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksi sonuçlarına göre “En İyi̇ Geli̇şme Gösteren Teknoloji̇ Geli̇şti̇rme Bölgeleri̇” kategorisinde üçüncü oldu. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ödülü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’den aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 15:17

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 4. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi’nde, 2015 yılına ilişkin Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksi sonuçları açıklandı.

Genel sıralama, Gelişen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Erken Aşama Teknoloji̇ Geli̇şti̇rme Bölgeleri̇ ve En İyi̇ Geli̇şme Gösteren Teknoloji̇ Geli̇şti̇rme Bölgeleri̇ kategorilerinde ilk üç arasına giren üniversitelere ödülleri verildi.

pamukkale-teknokent-odul-1

Pamukkale Teknokent, “En İyi̇ Geli̇şme Gösteren Teknoloji̇ Geli̇şti̇rme Bölgeleri̇” kategorisinde üçüncü sırayı elde etti. Pamukkale Teknokent’in başarısını ortaya koyan ödülü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erdinç Şahin Çonkur’a verdi.

pamukkale-teknokent-odul-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı