REKLAMI GEÇ

Panzerler Denizli’de

Panzerler Denizli’de

Denizli’de eğitim öğretim veren ve uluslararası projelere imza atamayı geleneksel hale getiren İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi bu, Almanya’dan gelen konuklarını ağırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2014 Perşembe, 11:35

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nin davetiyle gelen ve 5 Mayıs’a kadar Denizli’de kalacak olan Almanya Pestelozzi Lisesi öğretmen ve öğrencilerine eğitim ve kültürel faaliyetlerde bulunacak.

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nin hazırladığı karşılama programından etkilenen Alman eğitimci ve öğrenci grubu, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Okulu’nun mehter gösterisini ilgiyle izledi. Okul bahçesine kurulan Yörük çadırında odun ateşinde pişirilen gözleme ve ayranlar da ikram edildi.

Okul programından sonra şehir gezisi yapan grup, Denizli’nin yenilenen sembolü cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı. Şehir turunda protokol ziyaretlerine de yer veren konuk ekip, Merkezefendi Kaymakamlığı’nda eğitimle ilgili bilgi aldı.

Yabancı öğrenci grubu yöneticileri Ula Reeder ve Jörg Sobora, Denizli’nin kültürünü öğrenme, sanayi ve üretim yapısı ile turizm imkanları konusunda bilgi sahibi olma ve tecrübe kazanmaları açısından ziyaretin önemli olduğunu, Almanya’ya döndüklerinde güzel anıları dostlarıyla paylaşacaklarını söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı