REKLAMI GEÇ

PAÜ, 7 bin mezun verecek

PAÜ, 7 bin mezun verecek

Pamukkale Üniversitesi’nde mezuniyet törenleri sürüyor. 14 Haziran tarihinde, alanlarında dereceye giren öğrencilerin yer alacağı genel mezuniyetle birlikte, bu yıl yaklaşık 7 bin öğrenci mezun olacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2010 Çarşamba, 17:54

Pamukkale Üniversitesi’nde fakülte ve meslek yüksekokulları mezunlarını vermeye devam ediyor. Bu sene, genel mezuniyet töreni, 14 Haziran’da yapılacak. PAÜ, bu yıl 7 bin mezun verecek. Her yıl olduğu gibi bu sene de görkemli bir törenle öğrencilerini mezun eden Fen Edebiyat Fakültesi, en çok mezun veren fakülteler arasında yerini aldı.

PAÜ Fen- Edebiyat Fakültesi’nin mezuniyet törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, fakülte dekanı Prof. Dr. Celal Şimşek, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Şimşek, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin bir üniversitenin ana yapısını oluşturduğuna değinirken, mezun olan öğrencilere büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Pamukkale Üniversitesi olarak son yıllarda artan araştırma ve geliştirme başarılarına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise, bölgede, ülkede ve uluslararası düzeyde tanınan bir üniversite olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Ardıç, Pamukkale Üniversitesi’nden mezun olan öğrencilerin ileride üniversiteleriyle gurur duyacaklarını vurguladı. Rektör Prof. Dr. Ardıç konuşmasının ardından fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere hediyelerini verdi.

Tören mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile sona erdi. Öğrenciler mezuniyet sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya yaşadılar.

Pamukkale Üniversitesi’nde Teknik Eğitim Fakültesi, Denizli Sağlık Yüksek Okulu ve Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda da mezuniyet heyecanı yaşandı. Yapılan törenlerde öğrenciler mezun olmanın sevinci ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznün bir arada yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı