REKLAMI GEÇ

PAÜ Daire Başkanları Toplantısı Sarayköy’de yapıldı

PAÜ Daire Başkanları Toplantısı Sarayköy’de yapıldı

Pamukkale Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği “Daire Başkanları Toplantısı” bu hafta Sarayköy’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2016 Pazartesi, 18:03

Sarayköy Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Rektör Yardımcıları, PAÜ Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları katıldı.

Ziyaret havasında başlayan toplantıda Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Pamukkale Üniversitesi’ni Sarayköy’de ağırlamış olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Sarayköy’ün yer altı ve yer üstü zenginlikleri olan bir ilçe olduğunu ve eksik yönlerin tamamlanması için üniversite üst yönetimini Sarayköy’de ağırlamanın kendileri için bir milat olduğunu söyledi.

pamukkale_universitesi_daire_baskanlari_toplantisi-ic

Üniversite yönetimi olarak yüksekokul adına yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek ve bilgi almak için Sarayköy’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, yüksekokul yerleşkesinin tamamlanmasıyla yapılacak akademik çalışmaların Sarayköy ve çevresine katma değer sağlayacağını belirtti.

Toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Pamukkale Üniversitesi üst yönetimi Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nun inşa edileceği araziyi gezerek, görevlilerden bilgi aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı