REKLAMI GEÇ

PAÜ’de 24 Kasım Öğretmenler Günü için mini konser

PAÜ’de 24 Kasım Öğretmenler Günü için mini konser

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında mini konser ve sergi düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2018 Pazartesi, 17:12

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ile Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın birlikte hazırladığı Öğretmenler Günü etkinliği Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bilge Can ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı etkinlik Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu’nun konseriyle başladı. Dr. Öğr. Üyesi Aykut Önder Sarıçiftçi’nin yönetiminde sahne alan Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu; Manastır Türküsü, Sen Varsın Hep Öğretmenim, Kerimoğlu Zeybeği ve Sular Durulur Derler eserlerini seslendirdi.

Müzik dinletisinin ardından Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin özgün baskı, fotoğraf, geleneksel sanatlar ve heykel atölyelerinde yaptığı 250 eserden oluşan ‘Seçmeli Sanat Atölye Sergisi’ gezildi. Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, müzik dinletisi ve sergide emeği geçen akademisyenlere teşekkür belgesi verdi.

Doç. Dr. Nuray Mamur, Dr. Öğr. Üyesi Bekir İnce, Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı ve Öğr. Gör. Gülsen Turgut’un öncülüğünde hazırlanan sergide 66 öğrencinin çalışmasının yer aldığı sergi Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda 4 Aralık 2018 Salı gününe kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı