REKLAMI GEÇ

PAÜ’de 8 adaylı rektörlük yarışı

PAÜ’de 8 adaylı rektörlük yarışı

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) rektörlük seçimi yapılıyor. Sekiz adayın yarışacağı seçimde, 850 dolayında öğretim üyesinin oy kullanması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 13:55

PAÜ’de nefesler tutuldu, rektörlük seçimi için son hazırlıklar yapılıyor. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile adaylar bir araya gelerek, yarın yapılacak seçimi değerlendirdi. Bu görüşmenin ardından adaylar bir kez daha bir araya gelerek, seçim divanının oluşturulmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

BASINA KAPALI SEÇİM
Bu arada rektörlük seçiminin Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacağı, seçimde 850 dolayında öğretim üyesinin oy kullanacağı, saat 10.00’da başlayacak oy verme işleminin 17.00’de sona ereceği, oy verme işlemi sırasında Kongre ve Kültür merkezi’ne basın mensuplarının alınmayacağı öğrenildi.

Rektörlüğün aldığı bu karara adayların karşı çıktığı, seçimlerin açık bir şekilde gerçekleşmesini ve en azından PAÜ’nün resmi internet sitesinden sürekli bilgilendirme yapılmasını istedikleri, ancak şu ana kadar bir yanıt verilmediği ifade edildi.

REKTÖR ADAYLARI
PAÜ’de rektörlük için halen bu görevi sürdüren Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte Prof. Dr. Bülent Topuz, Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan, Prof. Dr. Velittin Kalınkara, Prof. Dr. Ceyhun Karpuz, Prof. Dr. Dursun Dursunoğlu ve Prof. Dr. Ceyhun Vedat Uygur yarışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı