REKLAMI GEÇ

PAÜ’de atama rüzgarı

PAÜ’de atama rüzgarı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında düzenlenen operasyonlar, gözaltı ve tutuklamalar ile Prof Dr. Hüseyin Bağcı’nın rektörlük görevinden açığa alınmasıyla sarsılan Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ), bu kez atama rüzgarı esti. Daire başkanlıklarına, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve PAUSEM müdürlükleri ile PAÜ Hastanesi Başmüdürlüğüne atamalar yapıldı.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2016 Pazar, 09:29

YÖK tarafından PAÜ Rektörlüğüne atanan Prof Dr. Hüseyin Bağ, yavaş yavaş çalışma ekibini oluşturuyor. Prof. Dr. Bağ, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Prof. Dr. Mustafa Odabaşoğlu’nu atadı.

KARATAŞ, HASTANE BAŞMÜDÜRÜ
PAUSEM Müdürlüğüne Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Hastanesi Başmüdürlüğüne Erdinç Karataş, Spor Merkezi Müdürlüğüne Fırat Eser’in yerine Ahmet Alptekin ve Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne İsmail Oytun getirildi.

DAİRE BAŞKANLIKLARI ATAMALARI
Daire başkanlıklarına da atamalar yapıldı. Buna göre, Personel Daire Başkanlığına Hüdaverdi Akbeyik’in yerine Tamer Ceylan, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Abdülkadir Yaldır’ın yerine İlker Ulaş, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına Resul Takım’ın yerine Özgür Volkan Yılmaz, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına Ahmet Yücel Özkan’ın yerine Filiz Albayrak Çırpan, Yapı İşleri Daire Başkanlığına Hayri Ün’ün yerine Dursun Karaıslı, Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanlığına Sinan Baş’ın yerine Ozan Karaca, boş bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Atalay Kale atandı.

DAHA ÖNCEKİ ATAMALAR
Daha önce de bazı atamalar yapılmış, Prof. Dr. Vedat Uyak, Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Bülent Erdur rektör yardımcısı, İsmail Hakkı Akbudak, İbrahim Akman ve Hüseyin Aslan rektör danışmanı olmuşlardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı