REKLAMI GEÇ

PAÜ’de çağrı merkezi hizmete girdi

PAÜ’de çağrı merkezi hizmete girdi

Pamukkale Üniversitesi’nde kurulan Çağrı Merkezi, 60 bine yakın öğrenciye hizmet vermeye başladı. Öğrenciler, tüm işlemler hakkında soru ve sorunlarını bir telefon ile çözme imkanına kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2016 Perşembe, 17:25

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin tüm öğrencilik işlemlerine cevap verebilecek çağrı merkezi hizmete sokuldu. 60 bine yakın öğrencinin ders kayıt ve muafiyet işlemleri, harç, Farabi, YÖKSİS, burs, AKTS ve diploma gibi birçok sorun ya da sorularını iletebileceği çağrı merkezi, aynı zamanda akademik ve idari personel ile PAÜ ailesine yatay ve dikey geçiş yapmak isteyen öğrencilerin de hizmetinde olacak.

Öğrencilere en iyi hizmeti verebilmek için akademik birim ve Rektörlük Çağrı Merkezi personeli eğitimden geçti.

SİSTEM NASIL İŞLEYECEK?
Öğrenciler 0(258) 296 21 21 nolu telefondan çağrı merkezine ulaşabilecek. Çağrı merkezi soru ya da sorunlar hakkında telefonda bilgi verecek. Görüşme sona erdikten sonra öğrencinin telefonuna görüşme ile ilgili SMS gidecek. İşlemin içeriğine göre uzun sürmesi halinde ise öğrenciye SMS ve mail yoluyla geri bildirimde bulunulacak. Çağrı merkezi 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Telefon görüşmeleri kayıt altına alınacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı