REKLAMI GEÇ

Çetişli istifa etti, Caner görevden alındı

Çetişli istifa etti, Caner görevden alındı

Aylardır idari sıkıntıların yaşandığını kamuoyuna ilk kez Denizlihaber.com’un duyurduğu Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde Dekan Halil Çetişli istifa etti. Öte yandan Adnan Caner’in de vekaleten yürüttüğü PAÜ Genel Sekreterliği görevine son verildi. Caner’in yerineProf. Dr. Çoyan yine vekaleten atandı

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2012 Perşembe, 16:37

Denizlihaber.com’a aylar önce gelen bir ihbar mektubunda uygulamalarıyla öğretim üyelerinin tepkisine yol açtığı öne sürülen Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çetişli istifa etti.

Diktatörlükle suçlanan ve dekanlık seçimlerinde yola çıktığı ekibiyle arasının bozulduğu öne sürülen Prof. Dr. Çetişli’nin yerine edinilen bilgilere göre henüz bir atama yapılmadı

Son bir hafta içinde yaşanan önemli gelişmelerden biri de Pamukkale Üniversitesi’nin çok önemli koltuklarından birine dair. Prof. Dr. Necdet Fazıl ardıç döneminin Genel Sekreteri Arzu Sarıca’nın yerine Bağcı dönemi ile birlikte vekaleten geçen Genel Sekreter Adnan Caner, görevden alındı.

Caner’in yerine Konya Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde görev yapan Prof. Dr. Kenan Çoyan atandı. Atamayla birlikte ilk kez Pamukkale Üniversitesi’nde göreve başlayan Çoyan, bu görevi vekaleten yürütecek.

Yorumlar

KENAN   -  Bağlantı 5 Ekim 2012, 07:47

NECDET ARDIÇ
HER GELEN KENDİ YANDAŞINI ALIYOR.NECDET ARDIÇ TA AYNI DİĞERLERİDE.SANKİ NECDET ARDIÇ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK.ŞİMDİ YOK ORDA TORPİL VAR.YOK BURDA TORPİL VAR DİYOR.HALBU Kİ TORPİLİN EN ALASI ONLAR ZAMANINDA OLDU. NE DE OLSA SABİHİN DAMADI.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı