REKLAMI GEÇ

PAÜ’de iki bölüm daha akredite oluyor

PAÜ’de iki bölüm daha akredite oluyor

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından PAÜ Mühendislik Fakültesi’ne ait iki bölüm daha akredite edilmek üzere MÜDEK tarafından değerlendirilmeye alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2018 Cuma, 13:56

PAÜ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği (normal ve ikinci öğretim) Bölümleri için MÜDEK tarafından değerlendirme sürecini gerçekleştirmek için oluşturulan 6 kişilik değerlendirme ekibi, mühendislik fakültesi ve üniversitede incelemelerde ve değerlendirmelerde bulundu.

PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülek, tekstil ve elektrik elektronik mühendisliğinin akreditasyon değerlendirmesine alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Tülek, “40 yılı aşkın süredir eğitim öğretim faaliyetleri veren mühendislik fakültesinin şu ana kadar 6 bölümü MÜDEK tarafından 2 yıl ile 5 yıllık süreler için akredite edilmiştir. Fakültemizin Tekstil Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümleri 20 yılı aşkın süredir, özveriyle yürüttükleri lisans ve lisansüstü eğitimlerinde yakalamış oldukları kalitenin, standardizasyonun, sahip oldukları sürekli iyileştirme çabalarının Uluslararası platformlarda da tanınırlığı olan MÜDEK tarafından tescillenmesi amacıyla müracaatta bulunmuşlardır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı