REKLAMI GEÇ

PAÜ’de öğrenci çalıştayı

PAÜ’de öğrenci çalıştayı

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından “Öğrenci Çalıştayı-2015” düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2015 Perşembe, 15:08

Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleşen çalıştaya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş, DESKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmud Güngör, Çevre Mühendisliği Odası Denizli Şube Başkanı Tevfik Basmacı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Toprak, PAÜ Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ ile bölüm akademisyen ve öğrencileri katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ, bölüm akademisyen ve öğrencileriyle uzun süredir böyle bir organizasyonu düşündüklerini belirterek, çalıştayda emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Toprak ise, gün boyu sürecek çalıştayın öğrenciler için büyük önem taşıdığını belirterek, “İlimizin çevre konusunda önemli kurum ve kuruluşlarından temsilciler sunumlar yapacaklar. Öğrencilerimiz bu sunumlardan önemli bilgiler elde edecek ve ipuçlarını değerlendirerek geleceklerine yön vereceklerdir. Çalıştaylara bu gözle bakan öğrencilerimiz geleceklerine üniversite yıllarında karar vermiş olacaklardır. İlk kez düzenlenen bu çalıştayımızın geleneksel hale gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Çevre Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, çevre mühendisliği ve il müdürlüğünün çalışmaları hakkında sunum yaptı. Daha sonra DESKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmud Güngör “Denizli’de Kentsel Altyapı Çalışmaları”, Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş “Endüstriyel Atıksuların Yönetimi”, Naciye Kapukıran “Katı Atık Yönetiminde Çevre Mühendisliğinin Önemi”, Hulkiye Akgün ise “Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Çevre Mühendisliği ve Görevleri” konulu sunumlarını yaptılar. Öğleden sonraki oturumda ise Doç. Dr. Gülbin Erden “Akademik Kariyer”, Çevre Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Tevfik Basmacı “Çevre Mühendisliği Odası ve Çalışmaları”, Ayşe Esin Başkan “Bölgesel Kalkınma ve GEKA”, İbrahim Ereşme “Arıtma Tesislerinin Projelendirilmesi, İşletilmesi ve Sorunları”, Serpil Yumrukaya “Çevre Mühendisliğinde Danışmanlık Hizmetleri”, Ülkü Emer ise “Laboratuvar Akreditasyonu” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı