REKLAMI GEÇ

PAÜ’DE ÖĞRENCİLER,

PAÜ’DE ÖĞRENCİLER,

Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Denizli’de Pamukkale Üniversitesi’nde bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2010 Cumartesi, 17:13

Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde, “İnsan Hakları ve Demokrasi” konulu panele katılmak için Denizli’ye gelen Kuzu, panelde konuşma yapmadan TGB üyesi 15-20 kişilik bir öğrenci grubu tarafından protesto edildi. Panel başlangıcında bir öğrenci ayağa kalkarak “Burası Cumhuriyet’in kalesidir. Burada Cumhuriyet düşmanlarının yeri yoktur” dedi.
Slogan sonrası salonda farklı yerlere oturduğu gözlenen 15-20 kişilik gruba, güvenlik görevlileri müdahale etti ve onları dışarıya çıkardı. Müdahale esnasında, öğrencilerle güvenlik görevlileri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Dışarıya çıkarılan öğrenciler, burada da protestolarını sürdürdüler. Bir öğrenci ABD’nin Irak’ı işgal etmesinden hükümeti sorumlu tuttu. Panele, protestocu öğrencilerin dışarı çıkarılmasının ardından kaldığı yerden devam edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı