REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Oryantasyon günleri devam ediyor.

PAÜ’de Oryantasyon günleri devam ediyor.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, PAÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (PDREM) ziyaret etti. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yeni kayıt olan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programı çalışmaları hakkında bilgi alan Rektör Bağ, yerleşke içinde öğrencilere hizmet veren merkezler hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2018 Çarşamba, 15:33

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve PDREM Müdürü Doç. Dr. Hülya Şahin Baltacı, geçen yıldan bu yana PAÜ öğrencilerine ücretsiz verilen bireysel psikolojik danışma, grupla psikolojik danışma, seminer, konferans, panel, eğitim, sevk (yönlendirme), sosyal beceri eğitimi, psiko-eğitim, oryantasyon (uyum), kişisel farkındalık atölyeleri gibi yapılan çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a detaylı bilgi verdi.

PAÜ’ye yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecinde onları desteklemeyi amaçlayan PDREM’in bu yıl ikincisini düzenlediği oryantasyon programı çerçevesinde Denizli şehri ve Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi başta olmak üzere tüm fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarındaki akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar, üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin /anabilim dallarının işleyişleri hakkında da bilgi alan Prof. Dr. Hüseyin Bağ,a oryantasyon programı bilgilendirme çalışmaları her birimde formatör öğretim üyeleri tarafından tanıtım çalışmaları ise basılı afiş ve sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirilmekte olduğu, 32 binden fazla kişiye ulaşıldığı bilgisi verildi.

Yeni kayıt haftasında 1658 yeni kayıt olan öğrencinin, PAÜ’lü gönüllü öğrenciler tarafından yüz yüze görüşerek karşılanmasıyla başlayan oryantasyon süreci, 24 Eylül – 5 Ekim 2018 tarihleri arasında akademik birimlerde düzenlenen tanıtım günleri ile devam edecek. Ek olarak, oryantasyon programı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’nde film gösterimleri de yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı