REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Sosyal Sorumluluk Projeleri Sergilendi

PAÜ’de Sosyal Sorumluluk Projeleri Sergilendi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında bir dönem boyunca yaptıkları projeleri sergiye çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2018 Salı, 11:14

Sosyal sorumluluk projelerinde etkin rol alan geleceğin öğretmenleri, anaokullardan liselere, çocuk evlerinden yaşlı bakım evlerine, hastanelerden aşevlerine birçok kurum ve kuruluşla birlikte hayata geçirdikleri projeleri sergiledi.

Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen sergide Türkçe Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Müzik Eğitimi Ana Bilim Dallarının hazırladığı projeler yer aldı.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerin bir dönem boyunca hazırladığı toplamda 82 çalışma sergilendi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin okullara giderek minik öğrencilerle hazırladığı gösteriler ise ilgi odağı oldu.

Sosyal sorumluluk projeleri hazırlayarak her kesimden insana dokunmaya çalışan PAÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri, Denizli’de 40 okul, 20 dernek ve vakıf, 15 sağlık merkezi ve bakımevi olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla işbirliği içinde çalışmalarını sürdürüyor. İkinci dönem düzenlenecek sergide ise diğer anabilim dalı öğrencilerinin yaptığı projeler sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı