REKLAMI GEÇ

PAÜ’den Bilgi Teknolojileri kampı

PAÜ’den Bilgi Teknolojileri kampı

Pamukkale Üniversitesi(PAÜ), ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik “Bilgi Teknolojileri Kampı” düzenleyecek. Teknolojiyi bilimle bağdaştırmayı ve çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayıamaçlayankamp, 25-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 09:45

“Bilgi teknolojileri kampı, 25-29 Ağustos tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi başta olmak üzere, çeşitli birimlerde yapılacak. Ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik hazırlanan bilgi teknolojileri kampında, “Robotik Atölyesi”, “Bilim Uygulamaları”, “Resim ve Sanat Etkinlikleri”, “Oyun Tasarımı ve Geliştirme”, “Bilgisayar Programlama” gibi etkinlikler yer alacak.

Koordinatörlüğünü Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatma Taşkın Ekici’nin yaptığı projede,PAÜ öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Feryal Beykal Orhun, Yrd. Doç. Dr. Erhan Ekici, Arş. Gör. M. Doğan Elbi ve Selahattin Akkaş ile Teknokul Robot ve Bilim Akademisi’nden Murat Kayacık, Bora Tetik ve Pelin Anıl Saldır görev alıyor

PAÜ’den yapılan açıklamada, bu projeyle yarının bireylerine teknoloji ile ilgili özgüven kazandırmak, teknolojiyi bilimle bağdaştırmak, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak, çocuklara “ben de yapabilirim” duygusunu benimsetmek, geleceğin mucit bilim adamlarını ülkeye kazandırmak olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı