REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün yeni binasına ilk destek Atıcı’dan

PAÜ’nün yeni binasına ilk destek Atıcı’dan

Pamukkale Üniversitesi’nin yeni hastane binasının teşrifi için başlatılan Yaşa/Yaşat Kampanyası’na ilk destek. İş Adamı Sait Atıcı’dan geldi.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2010 Salı, 16:30

Denizli’nin en prestijli binalarından biri olarak, yalnızca Denizli’ye değil bölgeye de hizmet verecek 700 yataklı Pamukkale Üniversitesi’nin yeni hastane binası inşaatı, hızla devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç başkanlığında, yeni hastane binasının tefrişinin, 2010 yılı içerisinde tamamlanması ve yeni ünitelerle birlikte hizmete açılması için başlatılan YAŞA/YAŞAT Kampanyası’na, Denizlili hayırseverler sahip çıkıyor.

Denizli’nin önde gelen hayırsever iş adamlarından Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sait Atıcı, ilk bağışı yaptı. Sait Atıcı, 4 odanın tefrişini üstlendi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek ve Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sait Atıcı, rektörlük makamında bir araya geldi ve bağış protokolüne imza attı. Oda tefrişi karşılığında, Sait Atıcı’nın belirlediği 4 isim, yeni hastane binasının odalarına verilecek.

Pamukkale Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Denizli’de özellikle eğitim ve sağlık alanında yaptıkları katkılarla adlarını ülke genelinde duyuran hayırseverler, ‘hayırseverlerimizle daha güçlüyüz, daha sağlıklıyız’ anlayışıyla iline, ülkesine, bölgesine hizmet eden Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine sahip çıktığını her fırsatta kanıtlıyor. Kampanyaya ilgi gösteren ve destek vermek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bağış yapan hayırseverler, vergi indiriminden yararlanabiliyor. Bağışlar karşılığında hayırseverlerimizin adları oda/ünite/ameliyathane/kliniklerde ve binalarda yer alıyor” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı