REKLAMI GEÇ

PAÜSEM yeni döneme hazır

PAÜSEM yeni döneme hazır

“Herkese Her Yaşta Her Zaman Kaliteli Eğitim” sloganıyla hareket eden Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (PAÜSEM), Ekim ayı yeni dönem kurs ve sertifika programlarına başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 09:32

PAÜSEM’in ekim ayında açılacak yeni dönem kurs ve sertifika eğitimleri arasında; “Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı”, “ALES Eğitimi”, “SolidWorks Sertifika Programı”, “Autocad Sertifika Programı”, “Grafik Tasarım Kursu”, “İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı Sertifika Programı”, “Aile Danışmanlığı Sertifika Programları” yer alıyor.

2002’den beri toplumun bütün kesimlerinin sürekli eğitim sürecinde yer alması için ihtiyaç duyulan her türlü eğitim, kurs ve sertifika programlarını düzenleyen PAÜSEM, Pamukkale Üniversitesi’nin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçladı. PAÜSEM; bilgisayar, yabancı dil, iş güvenliği, aile danışmanlığı, sınavlara hazırlık, çalışma ilişkileri ve insan kaynakları, iş hukuku ve sosyal güvenlik uzmanlığı, yabancılara Türkçe kurslarının yanında çeşitli sanatsal kurslar da veriyor.

Bilgisayar eğitimleri 13 kişilik, iş güvenliği kursları 24 kişilik, diğer kurslarda 20 kişilik sınıflardan oluşan kursları, Pamukkale Üniversitesi’nin alanında uzman öğretim üyelerinin sunduğu uygulamalı ve kaliteli eğitim programları ile PAÜSEM, sınavlara hazırlık kurslarında ve sertifika sınavlarında büyük başarı oranları elde ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı