REKLAMI GEÇ

PAÜ’ye 19 laboratuar birden

PAÜ’ye 19 laboratuar birden

Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde, öğrenciler ve araştırmacılar için hazırlanan 19 laboratuvar hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci ve Araştırma Laboratuvarları, törenle hizmete açıldı. Biyoloji, fizik ve kimya bölümlerine ait 3 büyük öğrenci laboratuvarı ve 16 araştırma laboratuvarı olmak üzere toplam 19 adet laboratuvar 300 bin YTL’ye mal oldu.

Laboratuvarların açılışını yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, üniversite olarak 15 yıl boyunca daha çok yapılaşmaya kaynak aktarıldığını ve artık gelinen noktada bundan böyle bilimsel çalışmalara ağırlık verileceğini belirtti. Rektör Ardıç “Öğretim üyelerinin proje geliştirmesinin temel yapısını oluşturmak istiyoruz. Bu yüzden alt yapı mekanizmalarını hızla tamamlamak temel amaçlarımız, üniversitemizdeki bilimsel üretimi Denizli insanının hizmetine sunmak önceliklerimiz arasındadır” dedi. Daha sonra Rektör Ardıç, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ile birlikte toplam 19 adet laboratuvarı gezerek bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı